Presentació

La Penya Barcelonista Barcino és una entitat que va ser creada l’any 1949 sota el nom de Club Esportiu Barcino. Anys després, i ja sota el seu nom actual, va entrar a formar part de l’agrupació de penyes del Futbol Club Barcelona. Des dels seus inicis la P.B. Barcino ha estat una entitat social i esportiva, que ha tingut dues finalitats ben clares i definides, en primer lloc, la pràctica de l’esport del futbol, i, en segon lloc la formació com a persones de tots aquells joves que han format part del nostre club.

A la temporada 1981-82 va absorbir la Penya Barcelonista Bailèn, per tal d’augmentar el seu potencial esportiu.

Al llarg de la seva història el nostre club ha tingut la seva seu a diferents camps de futbol. Períodes de la temporada 1997/98, any en què es va inaugurar les instal·lacions esportives del Clot de la Mel, la nostra entitat desenvolupà aquí part de les seves activitats esportives.

 Des de la temporada 2001-2002 som els gestors del camp de futbol municipal Menorca, on es juguen actualment la majoria dels nostres partits de futbol.

 

 

La P.B. Barcino gaudeix en l’actualitat d’un gran arrelament dins del barri de Sant Martí de Provençals, per l’àrea d’influència del nostre club s’estén a tota la zona del Barcelonès, donat que la procedència de la nostra massa social és de diferents barris de la ciutat de Barcelona així com d’altres poblacions de Rodalies, tal com Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià del Besòs, Badalona, etc.

¿Vols jugar a la Penya Barcino?

Omple el formulari i breument ens posarem en contacte

PATROCINADORS

Scroll al inicio